Teknisen tuen yhteystiedot

Zhone, Innovaphone, Gigaset ja Skylane:
P. 07 144 50101
Email: support@inteno.fi

Inteno:
Inteno-tuotteet myydään operaattoreiden kautta ja siksi päätelaitteissa on yleensä operaattorikohtaiset ohjelmistot eli päätelaitteeseen on määritelty valmiiksi operaattorin käyttämät asetukset kuten PVC-arvot, VLANit, reititys/siltaus-ominaisuudet, port mapping, salasanat, palomuuriasetukset yms.

Oma palveluntarjoajasi on ensisijainen Inteno-laitetuki.

Viallisten laitteiden huoltoon toimittaminen
Ennen kun lähetät laitteen meille, ota yhteyttä tekniseen tukeemme p. 07 144 50101
Inteno, Zhone ja Digi -laitteet: ota yhteyttä tekniseen tukeemme ennen laitteen huoltoon lähettämistä RMA-numeroa varten.
Yhteydenotto sähköpostilla: support@inteno.fi

Koulutus
Järjestämme tarvittaessa koulutuksia operaattoriasiakkaillemme. Kysele lisätietoja: myynti@www.inteno.fi