Miten WatchGuard voi auttaa teitä tietosuoja-asetuksen noudattamisessa.
1. Tietomurtojen estäminen
2. Sisäverkon haltuunottaminen
3. Ennakoiva suojaus

Lue lisää 

TURVAA MENESTYKSESI.
PIDÄ VERKON TIETOTURVA AJAN TASALLA.

Tietoturva on välttämätön yritysten ja yhteisöjen toiminnan jatkuvuuden turvaaja. Katkokset sähköposti- ja verkkoliikenteessä ja ohjelmien käytössä aiheuttavat isoja ja yhä useammin korvaamattomia vahinkoja toiminnoille. Esimerkiksi tällaista tuhoa verkkorikolliset voivat aiheuttaa:

Kysy seuraavat kysymykset itseltäsi:

  • Tiedätkö tällä hetkellä mitä sisäverkossanne tapahtuu?
  • Tunnistatko sellaisen sisäverkkonne käytön, joka mahdollista uhkien realisoitumisen?
  • Millaisia vaikutuksia toteutuneilla uhilla on toiminnallenne?
  • Onko verkon tietoturvanne varmasti ajan tasalla?

Nykyaikaisella verkon tietoturvaratkaisulla saat parhaan mahdollisen suojan jatkuvasti muuntuvia verkkouhkia vastaan. WatchGuard yhtenä maailman johtavista verkon tietoturvatoimijoista tarjoaa kattavaa suojaa …..

Tunnista uhat verkossa.

Kattavan suojauksen (UTM, Unified Threath Management) lisäksi WatchGuard tarjoaa välineet uhkien havainnoimiseksi ja uhkien realisoitumisen ehkäisemiseksi. Nykyaikaiset uhat hyödyntävät sisäveron heikkouksia ja siksi on tärkeää havainnoida sisäverkon käyttöä. WatchGuard Dimension on helppokäyttöinen ja selkeä verkon monitorointi- ja hallintaväline, jonka avulla varmistat tietoturvapolitiikkanne mukaisen verkon käytön. Dimension konsoli ja raportointi sisältyvät veloituksetta WatchGuard tieoturvalaitteisiin, täältä voit ladata testiversion.

Torju uhat verkossa.

Tämän päivän verkon tietoturvalaite on paljon muuta kuin palomuuri. UTM (Unified Threath Management) on moduulipohjainen suojaus ja WatchGuard tukeutuu maailman johtaviin tietoturva-ohjelmistoihin ja integroi ne toimivaksi kokonaisuudeksi. Näin asiakkaan ei itse tarvitse olla tietoturva-asiantuntija, vaan WatchGuard pitää huolen suojauksen kattavuudesta. Kaikki laitteet, etäkäyttäjille tarkoitetuista laitteista aina tuhansien käyttäjien laitteisiin asti, käyttävät samaa ohjelmistoalustaa. Tämä tarkoittaa kustannustehokkuutta laitteiden käyttöönotossa. Etäpisteiden käyttöönotot voidaan myös tehdä ilman teknisiä henkilöjä: Rapid Deploy tekniikan avulla riittää, että laitteet kytketään verkkoon, tarvittavat asetukset haetaan automaattisesti.

Tarvittavan laitteen mitoitus on tehty selkeäksi: Firebox T-sarja on tarkoitettu pienille toimistoille ja etäpisteille, M-sarjan kolminumeroisista malleista löytyy laitteet keskisuurille ja nelinumeroisista suurille yrityksille. Mitoitukseen vaikuttaa käyttäjämäärän lisäksi verkon käyttö, täältä löytyy apua mitoitukseen: mitoitustyökalu. Lue täältä myös tyytyväisten asiakkaiden kokemuksia WatchGuard toteutuksista.

Pienet yritykset

WatchGuard Firebox T15/T20/T40

Keskisuuret yritykset

WatchGuard Firebox T80

WatchGuard Firebox M270/ M370/ M470/ M570/ M670

Isot yritykset ja koulut

WatchGuard Firebox M4600/M5600

Muut tietoturva tuotteet

Langattomat ratkaisut

Virtuaali / Pilviratkaisut

WatchGuard Dimension

UTM-moduulit


Referenssit:

Lisätietoja

www.watchguard.com